Fortnite zmizela v hloubi vesmíru, hru si teď nezahrajete
zdroj: tisková zpráva

Fortnite zmizela v hloubi vesmíru, hru si teď nezahrajete

14. 10. 2019 10:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Tohle se Epicu vážně povedlo. Desátá sezóna a s ní celá první kapitola hry Fortnite včera skončila ve velmi poutavé podívané. Nikdo neví, co se bude dít dál, i když únik informací naznačuje úplně novou kapitolu hry.

Hráči, kteří včera vyčkávali na ukončení sezóny, byli svědky něčeho nevídaného. Svět Fortnite skončil. Poté, co se kapitán The Visitor snažil opravit rozbitou časovou linku zdejšího světa, došlo k neočekávaným událostem. Chvíli se tedy zdálo, že se mu podařilo odstranit zamrzlou kometu, ale vše se zase vrátilo a zavládl chaos.

Vzniklá exploze vymrštila hráče do oblak, odkud mohli lépe sledovat následné události. Podivná anomálie začala přitahovat vše kolem sebe, včetně létajícího autobusu, vymrštěných hráčů a mapy, až nezůstalo vůbec nic. Po chvíli se objevila černá koule obklopená modrou září, pravděpodobně černá díra.

A ta je tam doteď. Fortnite si jednoduše nezahrajete, protože mapa už neexistuje. Je hezké, že tato podívaná svým způsobem neutekla hráčům, kteří byli v tu chvíli v lobby (viz Twitter). Neviděli sice vcucnutí mapy, ale jejich postava z menu rovněž zmizela v černé díře spolu s uživatelským rozhraním.

Oficiálně se zatím neví, co teď bude následovat, ale pár dní před těmito událostmi došlo k potenciálnímu vyzrazení. Pravděpodobně vás čeká Fortnite: Chapter 2 s novou mapou, po které se prohánějí lodě. Ale počkejme si radši na oficiální oznámení a opětovné spuštění hry.

Nejnovější články