Farmařte jako nikdy předtím, hlásá Farming Simulator 19
zdroj: tisková zpráva

Farmařte jako nikdy předtím, hlásá Farming Simulator 19

15. 2. 2018 16:55 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Letos budou mít milovníci virtuálního farmaření hody. 13. března vychází Pure Farming 2018, pravděpodobný konkurent série Farming Simulator. Cattle and Crops je už v early accessu, později se dočkáte i strategie Farm Manager 2018. Pokud se tvůrcům podaří vyřešit spory, tak se těšte i na Farmer’s Dynasty. A jak teď vyšlo najevo, ke konci roku dorazí ještě nový Farming Simulator 19. Je vůbec možné obdělat tolik polí za pouhý jeden rok?

Oznámení nástupce nejrozjetější farmářské série není vůbec nic překvapivého. Dalo by se říct, že už bylo načase. Poslední Farming Simulator 17 vyšel v roce 2016. Od té doby se tvůrci věnovali převážně dodatečnému obsahu, který vyvrcholil platinovou edicí. Následně se postarali o verzi pro Switch a mezitím vyšla ještě mobilní hra Farming Simulator 18 (to kdybyste se podivovali, kam se podělo chybějící číslo).

První zpráva o právě oznámeném nástupci slavné série je stručná a stejně jako samotné oznámení nepřekvapivá. Farming Simulator 19 toho zkrátka nabídne víc než jeho předchůdce. Mapa Jižní Ameriky zůstává, ale dočká se řady změn. K ní přibudou další dvě nové oblasti. Rozroste se nabídka zemědělských strojů a značek, půjde zasadit více plodin, chovat více zvířat včetně koní, dojde na nové mechanismy i aktivity.

To by samo o sobě mohlo stačit. Čím také vylepšovat výborný simulátor? No, tak třeba grafikou. Ta se přeci jen hýbe obrovskou rychlostí kupředu a pro tvůrce z Giants Software je naštěstí mezi prioritami. Proto se těšte na nový grafický engine, do kterého je přepracováván veškerý obsah.

Zatím se musíte obejít bez obrázků a záběrů ze hry, ale něco mi říká, že na ně nebudete čekat dlouho. Farming Simulator 19 vyjde koncem letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Na tomto místě bych po předchozí zkušenosti očekával i verzi pro Switch, ale smůla. Tak snad se plánuje alespoň port. A snad za absenci nemohou případná nenaplněná očekávání z prodejů sedmnáctky.

Nejnovější články