Do Ghost Recon Wildlands dorazilo PvP. Celou hru si můžete o víkendu vyzkoušet zadarmo
zdroj: tisková zpráva

Do Ghost Recon Wildlands dorazilo PvP. Celou hru si můžete o víkendu vyzkoušet zadarmo

10. 10. 2017 11:11 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Střílečka Ghost Recon Wildlands se dnes dočkala přídavku, který by do Bolívie mohl přitáhnout řadu nových hráčů, a určitě i pár těch starých – zvlášť takových, co je už omrzelo kooperační odstraňování drogových bossů. Mód Ghost War přináší PvP bojování ve čtyřčlenných týmech, nové třídy, mapy a řadu dalších novinek, jak popisuje Adam. Máte chuť si Wildlands i s novým kompetitivním aspektem vyzkoušet? Není problém. Ubisoft od čtvrtka do neděle nabídne na všech platformách víkend zdarma.

Hru si můžete začít stahovat klidně už teď, buď skrze obchody jednotlivých konzolí, nebo v případě PC pomocí tohoto odkazu. Odemkne se vám však až za dva dny – na Xbox One a PS4 už v 9 hodin ráno, na PC pak v 7 večer. A co stihnete do neděle nahrát, to vám přirozeně zůstane uložené na účtu, kdybyste se někdy rozhodli koupit si plnou verzi.

Možná by neškodilo udělat to rovnou o víkendu, pokud vám tedy Wildlands sednou. Ubisoft si totiž po dobu trvání akce připravil padesátiprocentní slevu, což by hru mělo srazit na 30 eur. To pořád ještě není málo, zvlášť za titul, který si z naší recenze odnesl průměrné hodnocení, ale zda vám to za to stojí si koneckonců můžete v klidu otestovat sami.

zdroj: Archiv

K dispozici budou všechny herní funkce včetně propojení s přáteli, takže se nemusíte bát, že byste o něco přišli. Navíc je zajímavé, že stále ještě platí nabídka samostatné trial verze, díky níž můžete Wildlands hrát 5 hodin zdarma, než se vám zamkne. Teoreticky je tedy možné hrát o víkendu, pak přepnout na trial (hru kvůli tomu ani nemusíte stahovat znovu) a užít si ještě jedno odpoledne navíc, aniž byste museli zaplatit halíř. A to se vyplatí, Horste.

Nejnovější články