Datadisk Dying Light: The Following přijde s buginami a novou mapou i kampaní
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Dying Light: The Following přijde s buginami a novou mapou i kampaní

29. 7. 2015 19:03 | Novinky | autor: Adam Homola |

Vývojáři Dying Light nedávno nový obsah naznačovali a teď ho konečně představili v plné parádě. Pro hru chystají datadisk s názvem Dying Light: The Following, který přinese terénní buginy, obrovskou novou mapu, nový příběh a spoustu dalších prvků.

Tvůrci tvrdí, že půjde o macatý příběhový datadisk se spoustou novot včetně zmíněné nové mapy, která nemá být zrovna drobkem. Ostatně, když už půjde jezdit v rychlých buginách, byla by škoda toho nevyužít a omezit se na malý prostor.

"Díky Dying Light: The Following přidáváme do hry spoustu odvážných věcí, měnících celou hru, které dohromady utváří opravdu masivní datadisk. Je to něco velkého, co vdechne hře nový život. Jenom tahle nová mapa je stejně tak velká, jako všechny původní mapy z Dying Light dohromady," napsal v tiskové zprávě Tymon Smektala, producent datadisku.

Dying Light: The Following zdroj: tisková zpráva

Zároveň dodal, že vývojáři velmi intenzivně naslouchali přáním hráčů, a doufá, že všichni uvidí, jak je nový datadisk především pro ně. Dying Light: The Following půjde koupit samostatně za zatím neznámou cenu, ale pokud se řadíte mezi majitele season passu k původní hře, dostanete datadisk zadarmo.

Dying Light: The Following možná uvidíme příští týden na Gamescomu, kde ho mají vývojáři ukazovat za zavřenými dveřmi. Veřejnou premiéru si datadisk odbyde až krátce poté, tudíž pro vás dnes nemáme ani trailer. Zato ale můžete navštívit galerii, kde je několik prvních obrázků.

Nejnovější články