Tvůrci Dying Light přidají do hry vozidla a nové lokace
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Dying Light přidají do hry vozidla a nové lokace

23. 7. 2015 18:30 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Na konci července skončí půlroční období, během kterého tvůrci z Techlandu vydali velké množství placeného i neplaceného nového obsahu pro svou zombie akci Dying Light. O většině DLC jsme psali, ale pokud by se vám líbila spíše vizuální rekapitulace, nabízí ji ve zkratce video v článku. A jakkoli za tento přístup lze tvůrce Dying Light plácat po zádech, mnohem důležitější je, že Dying Light nehodlají ležet ladem. Zmíněné video totiž v několika záběrech naznačuje, co majitele či fanoušky hry čeká dále v chystaném DLC či datadisku.

Několik málo záběrů na konci videa představuje novou lokaci a buginu, která naznačuje, že krajinu na horizontu budou hráči brázdit za volantem minimálně jednoho vozidla. Jestli jich ale náhodou nebude víc, a jak rozlehlá vlastně nová oblast bude, to plánují tvůrci z Techlandu prozradit až za dva týdny během Gamescomu.

Soudě dle vyjádření producenta hry Tymona Smektały pro GamesRadar by ale hráči měli čekat něco více než pouhou jednohubku na pár desítek minut: „Nabízet hráčům nový obsah je důležité, protože je přirozené, že když se jim něco líbí, tak chtějí více. Ale my si opravdu myslíme, že DLC by měla nabídnout víc než jenom `víc toho samého`,“ zní jeho slova.

zdroj: Archiv

Vzápětí k tomu dodává, že nejlepší je taková forma rozšíření hry, která ji popostrčí dopředu, rozšíří a pohraje si s již známými herními mechanikami. Nový obsah by měl podle Smektały působit stejně zajímavě, čerstvě a neokoukaně, jako základní hra při vydání.

Jestli bude všechny tyto cíle do puntíku sledovat a splňovat i naznačovaný datadisk/DLC, uvidíme v průběhu Gamescomu. Soudě dle dosavadních aktivit Techlandu na poli DLC ale potenciál k dosažení cílů tvůrci určitě mají.

Nejnovější články