Co si počít, až na nás spadne asteroid? Po Surviving Mars přichází Surviving the Aftermath
zdroj: tisková zpráva

Co si počít, až na nás spadne asteroid? Po Surviving Mars přichází Surviving the Aftermath

7. 10. 2019 17:15 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Na Marsu už jste přežívali dostatečně dlouho, teď je načase těžší výzva: přežít samotnou apokalypsu. Na Zem dopadl meteorit (Bruce Willise s Benem Affleckem asi přejel autobus), civilizace je v troskách, osud lidstva leží na vašich bedrech… Však to znáte. Do téhle nehezké budoucnosti vás uvrhne Surviving the Aftermath.

To je bohužel zatím v podstatě všechno, co víme, neboť vydavatel Paradox Interactive podrobnosti zveřejní až 19. října na PDXCONu v Berlíně. Neznáme dokonce ani studio, které za hrou stojí – člověk by čekal Haemimont Games, autory Surviving Mars, ale ti to nebudou. No, uvidíme, co k nám doteče z německého hlavního města.

Aspoň už je ale jasné, že tahle survivalem střihnutá budovatelská strategie vyjde kromě PC i na PlayStationu 4 a Xboxu One. Co se týče počítačů, dojde na Steam i na Epic Games Store, ale pouze na Epicu a na Xbox Game Preview proběhne koncem letošního roku early access. Plná hra by měla vyjít až na konci roku 2020.

zdroj: Archiv

Zajímavé novinky se týkají i zmiňovaného Surviving Mars. Tahle nesmírně kvalitní strategie, kde se snažíte vybudovat funkční kolonii na rudé planetě, totiž míří na Epic Games Store, kde bude od 10. do 17. října dostupná zdarma – podle všeho dobře známým „epickým“ způsobem, kdy si ji aktivujete a pak už ji v knihovně máte napořád.

Surviving Mars kromě toho zahajuje i modovací soutěž, v níž můžou nejkreativnější zástupci fanouškovské komunity vyhrát pěkné ceny. Deadline je 14. října, více informací naleznete tady.

Nejnovější články