Česká střílečka Shadowgun Legends podpoří výzkum Antarktidy, chystá se PvP Shadowgun War Games
zdroj: tisková zpráva

Česká střílečka Shadowgun Legends podpoří výzkum Antarktidy, chystá se PvP Shadowgun War Games

29. 11. 2019 16:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Na všechny ty nářky právníků, jak jsou násilné hry škodlivé a vychovávají kriminálníky, se naštěstí najde dost případů, kdy hry naopak pomáhají. České studio Madfinger Games tak už koná se svou mobilní střílečkou Shadowgun Legends, se kterou pomáhá dětem poznamenaným válečnými konflikty. Nyní k tomu přidávají spolupráci s Českým antarktickým nadačním fondem a blíže představují svou novou hru Shadowgun War Games.

Na ostrově Jamese Rosse v Antarktidě byste při dnešní návštěvě narazili na stanici Gregora Johanna Mendela, kterou zde nechala vybudovat a dodnes ji provozuje brněnská Masarykova univerzita. Za jejími stěnami byste našli české vědce, kteří zde zkoumají nejrůznější věci, které jdou zcela mimo náš záběr zájmů.

Ale jeden ze zaměstnanců studia Madfinger Games má k tomuto tématu blíž, slovo dalo slovo a vznikla událost Johannova polární záchrana. Pokud si zapnete Shadowgun Legends a porazíte nepřátele, vypadnou vám z nich vejce tučňáků, která můžete směnit za nové kosmetické doplňky spojené s výzkumem Antarktidy.

Zároveň máte možnost pořídit si dva nové sety brnění, přičemž veškerý výtěžek z jejich prodeje poputuje právě k Českému antarktickému nadačnímu fondu, který podporuje tamější český výzkum. Poslední novinkou je nový dobrodružný modul Pod absolutní nulou. Vydání updatu v těchto dnech není úplně náhodné, protože 1. prosince je den Antarktidy.

zdroj: Archiv

Zatímco Shadowgun Legends dávno žije svým vlastním životem a dále se rozvíjí skrze updaty, Madfinger už se připravuje na spuštění své další hry ze stejného světa Shadowgun War Games. Ta bude čistě PvP, konkrétně pět hráčů proti pěti. Ti se ujmou známých postav jako Slade, Jet, Sara, Willow a Revenant, kde každá z nich má vlastní schopnosti a herní styl.

Soupeřit budete buď o vlajku, nebo o vystřílení týmu soupeřů a i v tomto případě se počítá s dlouhodobou podporou hry, která bude samozřejmě free-to-play. Do Shadowgun War Games se můžete předregistrovat na zařízeních s Androidem a iOS. Hra vyjde začátkem příštího roku.

Nejnovější články