Bohemka představuje vědeckou simulaci Take On Mars
zdroj: tisková zpráva

Bohemka představuje vědeckou simulaci Take On Mars

12. 6. 2013 3:33 | Novinky | autor: Petr Poláček |

O české firmě Bohemia Interactive se dá říci mnohé, ne však, že by to hrála bůhvíjak na jistotu a chrlila pořád ty samé tituly. Nebo vám snad přijde simulace různých vesmírných vozítek, určených k pohybu a jiným věcem na Marsu jako něco běžného a očekávaného? Take On Mars by měla vyjít ve třetím kvartále tohoto roku a soudě dle tiskové zprávy vám hra umožní ovládat rozličné druhy sond a vesmírných přibližovadel, s nimiž budete plnit převážně mise vědeckého charakteru, abyste se dostali k tajemstvím Marsu.

V módu Space Program budete vyvíjet nové technologie, dopravní prostředky a nástroje ke splnění vědeckých misí. Půjde o jakousi kampaňovou herní variantu, které bude sekundovat skvadra individuálních scénářů či misí s jasně daným úkolem. Poslední herní variantou je editor, umožňující tvorbu komplexních misí nebo jen blbnutí se vším, co hra nabídne.

...

Bez ohledu na zvolený mód platí, že Take On Mars bude stát a padat s právě s tvorbou a sdílením hráči tvořeného obsahu, realistickým terénem na základě satelitních dat, systémem destrukce, v jehož rámci můžete zničit všechno až do poslední součástky vašich vozítek, potažmo ekonomickým modelem, jenž diktuje podmínky jednotlivých misí.

Další informace o Take On Mars budou postupně k dispozici na homepage hry, prozatím jsme odsud vyzvedli sadu obrázků a první trailer.

 

Nejnovější články