Alien: Isolation roztočí kolotoč pěti DLC na konci října
zdroj: tisková zpráva

Alien: Isolation roztočí kolotoč pěti DLC na konci října

21. 10. 2014 19:03 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Vedle dvojice misí, které se odehrávají na palubě lodi Nostromo, a figurují v nich herci z původního Vetřelce, rozšíří obsahovou nabídku fajnového sci-fi thrilleru Alien: Isolation celkem pětice DLC. První z nich s názvem Corporate Lockdown vyjde už 28. října a zbylé čtyři kousky by měly být dostupné do března 2015.

Corporate Lockdown přinese za 7 euro tři mapy pro Survival mód, které musíte pečlivě a co nejrychleji projít v kůži exekutivce společnosti Seegson jménem Ransome, kterému dojde, že s ním vedení firmy nadále nepočítá – což znamená, že jej efektivně odespali a klidně nechají chcípnout. Rozhodne se proto ze Sevastopolu zdrhnout na palubě lodi Torrens a vzít s sebou dekódovaná data z Nostroma. Nejdříve ale musí dořešit několika otevřených záležitostí...

Corporate Lockdown obsahuje challenge mapy Severance, Scorched Earth a Loos Ends, ve kterých musí hráč nejenom utíkat před vetřelcem, ale též plnit úkoly a bojovat s časem, aby zdrhl ze stanice co nejrychleji a umístili se v žebříčku co nejlépe.

Vysoké skóre si navíc zajistíte plněním vedlejších questů a bonusových úkolů, takže dobrý výsledek na jednotlivých mapách bude zjevně otázkou opakovaného hraní. Součástí Corporate Lockdown je též nový mód Gauntlet, ve kterém musí hráč kvůli skóre a pozici v online žebříčku projít všechny tři mapy od shora do spoda v kuse, aniž by zemřel.

Alien: Isolation zdroj: tisková zpráva

Po Corporate Lockdown vyjdou do března 2015 ještě další čtyři DLC balíčky s názvy Trauma, Safe Haven, Lost Contact a The Trigger. Každý z nich nabídne nové mapy, nové módy a hlavně nové postavy. Lze předpokládat, že DLC balíčky budou stát pokaždé 7 euro, čili by současní fanoušci hry mohli zvážit, jestli se jim nevyplatí zakoupit season pass – zatím je k dispozici se čtvrtinovou slevou. A to se vyplatí, jak jsem slyšel kdysi v TV.

Nejnovější články