Alien: Isolation předvádí herce, kteří se vrací na Nostromo
zdroj: tisková zpráva

Alien: Isolation předvádí herce, kteří se vrací na Nostromo

24. 7. 2014 18:27 | Video | autor: Aleš Smutný |

Jak už jsme vás několikrát informovali, k Alien: Isolation vyjde i dvojice DLC, které si hrají na „co kdyby“ a vrací se na palubu, kde celá dlouhá cesta filmového a pak i literárního a herního Vetřelce začala – loď Nostromo a její zoufalý boj s mimozemskou entitou. Na DLC je cenné i to, že postavy z Vetřelce budou nadabovány svými původními herci a ti se nyní k samotné hře i vyjadřují na videu, které najdete níže.

Předem vás upozorňuji, že vás čeká nemalá část nostalgie a následně zjištění, že jste staří, pokud jste Vetřelce viděli viděli v premiéře nebo prostě pokud jste jej viděli v době, kdy herci nebyli o třicet let starší. Aniž bych chtěl znít cynicky, bude to chtít asi dost práce se záznamovou technikou, aby jejich hlasy zněly trochu mladší, než nyní tito herečtí matadoři jsou. Třicet let je prostě třicet let.

Zároveň mám trochu trochu takový prazvláštní pocit, když herci mluví o tom, jaké hry jsou. Jako by nemluvili ke mně, ale potenciálnímu hráči, který ale jinak k tomuto médiu nemá vztah a nebo odříkávali naučené fráze. Jenže, když už je před vámi třetí člen posádky Nostroma, čtvrtý atd., veškeré pochybnosti jdou stranou, protože je utluče ona už zmíněná nostalgie. Kdyby nic jiného, DLC k Alien: Isolation dalo opět dohromady alespoň část staré party a to se počítá.

zdroj: Archiv

Nejnovější články