DLC mise pro Alien: Isolation propaguje i nestárnoucí Sigourney Weaverová
zdroj: tisková zpráva

DLC mise pro Alien: Isolation propaguje i nestárnoucí Sigourney Weaverová

10. 7. 2014 19:30 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Včerejší informaci o tom, že v Alien: Isolation si skrze předobjednávkové mise zahrajeme i za posádku původního Nostroma včetně mladé Ellen Ripleyové, doplňuje propagační video, ve kterém hru doporučuje sama Sigourney Weaverová. Vývojáři se zjevně distancují od průšvihu jménem Aliens: Colonial Marines a jeho předobjednávkové kauzy (vzpomněl na to ostatně i Polygon), ale to by bylo, aby by to s podobnou sestavou nebylo!

Jak už včera upozornil Aleš, dvojice DLC misí inspirovaných původním Vetřelcem nebude filmový příběh v žádném případě brát jako přes kopírák – naopak obě mise zůstanou věrné náhodné simulaci chování vetřelce tak, jak je známo už z předešlých informací o Alien: Isolation. Pobíhat však budeme po předělané palubě Nostroma a hlas Ripleyové a zbytku posádky obstarají původní filmoví herci. Srdce fanoušků původního filmu prostě nemůže nezaplesat.

Abychom ale na pojítko mezi Alien: Isolation a Scottovým inspiračním zdrojem přeci jenom nezapomněli, zaútočili na nás vývojáři i s rozhovorem se Sigourney Weaverovou (pod jejímž jménem nechybí textová připomínka, že je povoláním herečka... to asi pro případ, že by to někdo sledující video o Alien: Isolation nevěděl). Weaverová sice utrousí jen několik nepříliš hlubokých vět o tom, jak velká je to pro ní pocta, nebo že těch 35 let uběhlo jako voda, je ale rozhodně fajn vidět, že Alien: Isolation podobně ctí původní dílko.

Pokud jsem to správně pochopil, hekání hlavní hrdinky ve včerejším traileru rovněž namluvila právě Weaverová. A jako bonus videa ozřejmuje i důvod, proč po vetřelci jde právě dcera Ripleyové.

zdroj: Archiv

Nejnovější články