3D Realms ukazují první záběry z akčního RPG Bombshell
zdroj: tisková zpráva

3D Realms ukazují první záběry z akčního RPG Bombshell

3. 3. 2015 11:30 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Po drobných šarvátkách s právy na značku a jméno Duke Nukem se situace uklidnila a 3D Realms před necelým rokem představili titul Bombshell se sličnou (a nebo alespoň drsnou) akční hrdinkou v hlavní roli. Bombshell představuje odklon od tradičního FPS žánru a přechází do žánru izometrického akční RPG. Nějakou dobu po oznámení se titul představuje na prvních záběrech ze samotné hry.

Nové video ukazuje akcí a explozemi nabitou hru, na které pracovaly týmy 3D Realms a Interceptor Entertainment (Rise of the Triad). Bombshell představuje příběh hrdinky jménem Shelly “Bombshell” Harrison, povoláním žoldáka za rozumný peníz. Shelly měla docela pech a během události nazývané The Washington Incident, kdy byla příliš blízko exploze bomby mimozemského původu, přišla o ruku a tým parťáků.

Ruka jí tehdy byla za pomocí oné cizí technologie opět nahrazena, slibná kariéra však nikoli a Shelly tehdy odešla od vládních složek v podobě organizace Global Defence Force a přešla právě na dráhu žoldnéře. Zda se jí to vyplatilo, to uvidíme během letoška na PC a konzolích. Mrkněte na trailer a udělejte si obrázek sami - netřeba jistě připomínat, že tato pouť bude především cestou za pomstou vůči mimozemské civilizaci nesoucí jméno Kyrr.

Bombshell slibuje neúnavnou akci plnou napětí a výbuchů, která nikdy nenechá hráče vydechnout. Zkrátka taková klasika, kde jde hlavně o akci okořeněnou pár RPG prvky. I když, v podání 3D Realms by to přeci jen mohlo být o něčem jiném a snad i originálnějším a humornějším. Mimochodem, bez zajímavosti jistě není fakt, že Bombshell bylo jméno jedné ze zamýšlených ženských postav Duke Nukem Forever.

zdroj: Archiv

Nejnovější články