Štvancem i štváčem ve FPS Call of Juarez
zdroj: tisková zpráva

Štvancem i štváčem ve FPS Call of Juarez

4. 4. 2006 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Tak už toto léto se prý setkáme na pultech obchodů s novou first-person akcí s tématikou divokého západu - Call of Juarez - polských vývojářů z Techlandu.

Vydavatelských práv se podle dnešní tiskové zprávy ujala společnost Ubisoft. Zajímavé ale je, že tiskovka hovoří pouze o vydavatelských právech v USA a Německu. Pro nás je nicméně směrodatné, že hru do ČR dostane společnost Cenega, která ji má v plánu opatřit dokonce českými titulky. Máte-li tedy o Call of Juarez zájem, předobjednejte si ji na TISCALI Gameshopu. Nejste-li si ještě zcela jistí, zavítejte do naší galerie, která zaznamenala balík nových přírůstků.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Základem této westernovky je třetí generace Chrome enginu. Jak už jste se mohli dozvědět několikrát v minulosti, v singleplayeru zastanete hned dvě a navíc ještě naprosto protichůdné role. Na jedné straně ztvárníte štvance jménem Billy, který je podezřelý z vraždy svého nevlastního otce a na straně druhé se ocitnete v kůži jistého reverenda Raye, bývalého pistolníka, jenž si usmyslel, že Billyho dostane před spravedlnost. Hra vás dostane do celé řady situací typických pro divoká západ, tedy do pistolnických soubojů, honiček na koních, vykradení banky nebo vlaku a mnoha dalších, které si budete moci užít stejně dobře i v multiplayeru. Nepůjde mimochodem ale pouze o akční záležitosti. Občas budete muset zapojit i mozek pro vyřešení nějaké té zapeklité hádanky.
zdroj: PR, FN

korgull

Nejnovější články