Sedmnáct zajatců z Vietcongu
zdroj: tisková zpráva

Sedmnáct zajatců z Vietcongu

22. 8. 2002 17:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Naše včerejší novinka uvádějící nové obrázky z připravované taktické FPS s názvem Vietcong vzbudila mezi vámi čtenáři poměrně velkou pozornost, která se soustředila především na název a jeho správný význam.

Pokud ve vás stále je pocit, že k tomu máte co říct, poslužte si také u této zprávy, která opět přináší nové screenshoty. Tentokrát jich ale do naší galerie přibylo celých sedmnáct a spatříte na nich spoustu nových lokací, interiérů nebo noční mise a sniperku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Vietcong, který vzniká u nás v České republice, vás už na podzim přivede doprostřed dění Vietnamské války. Stanete se elitním vojákem, který navíc dostane na starost velení A-týmu, tedy části amerických speciálních jednotek. Spoléhat tak na vás bude až šest velice dobře vycvičených vojáků. Jestli pod vaším velením vydrží celých 20 misí, jež hra nabízí, bude záležet pouze na tom, jak dalece jste schopni zvládnout nejen zákeřnost podnebí - neprostupné divoké tropické pralesy, nenadálé lijáky trvající týdny, skryté bažiny, ale hlavně odolávat náporu všudypřítomných šikmookých nepřátel. Jak se vám líbí nové obrázky a co má brněnský Pterodon ještě vylepšit? Podělte se o váš názor ve fóru pod tímto článkem...
zdroj: Gamestar

korgull&jd

Nejnovější články