První obrázky a informace o Shrek 2: The Game
zdroj: tisková zpráva

První obrázky a informace o Shrek 2: The Game

24. 2. 2004 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Shrek 2 není pouze názvem nového filmu navazujícího na skvělý animovaný příběh o zlobru Shrekovi, zrovna tak se totiž jmenuje i hra, kterou pro vás připravuje společnost TDK Mediactive.

Aby se ale vědělo přesně, že je řeč o hře, přidali tvůrci do jejího pracovního názvu ještě podtitul The Game, tedy - Shrek 2: The Game. Když jsme titul Shrek 2 zmiňovali v našem zpravodajství naposledy, byla řeč právě hlavně o filmu, neboť jsme vám v té době přinesli moc pěknou upoutávku na něj. Tentokrát se dočtete více o chystané hře. A nejen to, nabídnout vám totiž můžeme i sadu screenshotů. Ty jsou pořízeny z verze pro PS2, což je ale pouze jedna z připravovaných variant. Na Shrek 2: The Game se jinak mohou těšit i majitelé dalších platforem - Xbox, GameCube, GBA a PC. Vydání hry očekáváme v červnu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Shrek 2: The Game vás osobně seznámí s hlavním hrdinou filmu Shrekem a jeho starými i novými přáteli. Bude oplývat humorem Shrekovi vlastním. Vydáte se za dobrodružstvím, v jehož rámci zavítáte na různé klíčové lokace z filmu, ale zároveň také objevíte úplně nová místa a postavičky. Hra kombinuje prvky týmové akce s tradičními prvky akčních adventur. Hráč bude ovládat tým čtyř postaviček a hrát za Shreka nebo jakéhokoliv z jeho sedmi přátel (někteří z nich budou poprvé představeni až v novém filmu). Mezi jednotlivými členy skupiny se budete moci přepínat, abyste co nejlépe využili jedinečné schopnosti každého z nich při řešení hádanek, při soubojích s monstry, prostě při snaze zdárně přežít nebezpečná a napínavá dobrodružství. Hra má obsahovat také multiplayer s podporou až čtyř hráčů.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články