Proti cizákům v taktickém RPG Delta Green
zdroj: tisková zpráva

Proti cizákům v taktickém RPG Delta Green

27. 6. 2002 10:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Také dnešní nové obrázky z real-time takticko-strategické hororové střílečky s naprosto nehororovým názvem Delta Green dávají tušit, jak dramatickou atmosférou bude ona hra disponovat.

Jak jste se již mohli dočíst v našich starších zprávách, inspiraci hledali tvůrci ze společnosti Flying Lab v díle slavného H. P. Lovercrafta a ve stejnojmenné stolní hře. Své si vybrali také z reality, především tedy z té, co se týká vládních a vojenských agentur. Odtud ostatně pochází název hry.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

V Delta Green půjdete proti mimozemskému zlu, které si ovšem našlo spojence zde na Zemi. Obklopíte se několika spojenci, začnete řešit záhady a samozřejmě mordovat nepřátele. Vypadá to celkem jednoduše, ale samotné screenshoty naznačují, že to zřejmě úplně jednoduché nebude. Minimálně Vás bude mírně svazovat všudypřítomná dusná atmosféra, na níž si prý tvůrci dávají obzvlášť záležet. No mají na to ještě dost času, když vezmeme v potaz, že Delta Green vznikající za použití tzv. Lithtech Jupiter engine, jakým byla poháněna rovněž hra No One Lives Forever2, bude vydána až někdy v průběhu příštího roku.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články