Obrázky z her Xenus (Boiling Point), Raven Shield, Curse
zdroj: tisková zpráva

Obrázky z her Xenus (Boiling Point), Raven Shield, Curse

22. 2. 2003 14:50 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Letošní jaro s sebou kromě tajícího sněhu a ledu, zpěvu ptáků a vůbec probouzející se přírody přinese také spoustu více či méně očekávaných herních titulů.

Patří mezi ně i akční střílečka Xenus pocházející z dílen vývojářského studia Deep Shadows. Tato rozsáhlá 3D akce/RPG vás přivede do prostředí pro nás mírně exotického. Vidět je to i na nových obrázkách v naší galerii... Vodopády, pozůstatky starověkých civilizací pražící se na slunci, terasy drahých vil naopak se před sluncem schovávající, to vše můžete na své výpravě do Kolumbie coby Kevin Mayers najít.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Xenus galerie  ||  Raven Shield galerie  ||  Curse galerie

Brzy by se měl na pultech obchodů objevit rovněž další akčně laděný titul, ze kterého vám nabízíme několik nových ukázek. Rainbow Six: Raven Shield je již sice pár dní gold, ale novými obrázky určitě zejména jeho fanouškové nepohrdnou. Ubi Soft v to aspoň doufá, když je vydal. Taktická simulace postavená na Unreal enginu pokračuje v sérii her inspirovaných dílem Toma Clancyho a vznikla ve studiu Red Storm. Oficiálně by se měla začít prodávat od 18. března.

Pár nových screenshotů máme i v galerii ke hře Curse: The Eye of Isis. Ta jako jediná z v této zprávě uvedených her nevyjde letos na jaře, ale nejspíš až na podzim. Jde o akční adventuru od společnosti Wanadoo, která vás zasvětí do tajemství a záhad egyptských artefaktů. Zejména pak jednoho, který byl odcizen z britského muzea a všude tam, kde se objeví, šíří jen zkázu. Více se o této hře dozvíte zde.
zdroj: homepageGameSpy

korgull

Nejnovější články