Nová strategie Kings of the Dark Age
zdroj: tisková zpráva

Nová strategie Kings of the Dark Age

30. 9. 2004 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už jednou jsme dnes zmiňovali vývojáře z oblasti bývalé Jugoslávie, a to v souvislosti s novou akční hrou prozatím pojmenovanou Project: X.

Tým Cateia Games, o kterém bude řeč nyní, také pochází z této části světa - konkrétně z Chorvatska, nicméně se zabývá zcela jiným žánrem a také už má narozdíl od Stardev Studia pro svůj nový projekt světového vydavatele - společnost Zuxxez Entertainment. V Chorvatsku, ale ještě i Bosně a Hercegovině si hru vydá sama. A oč vlastně jde? O strategii Kings of the Dark Age, kombinující prvky tahové a real-time. Jak už název hry napovídá, zavítáte s ní do období středověku. To je ostatně zjevné i z ukázek, které vám tímto nabízíme k prohlédnutí v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Kromě středověké atmosféry nastolí Kings of the Dark Age realistické a detailní modely ekonomiky, válečnictví i politiky. Vedle single-playerové kampaně, během které se vám představí 14 různých evropských národů, se můžete těšit také na samostatné single-playerové i multiplayerové bitvy, přičemž multiplayer by měl podporovat až čtyři hráče přes LAN i Internet. Vydání titulu je naplánováno na konec tohoto roku.
zdroj: BluesNews

korgull

Nejnovější články