Návrat na Zemi v No Name War
zdroj: tisková zpráva

Návrat na Zemi v No Name War

20. 7. 2002 21:47 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

No Name War není hra, o které byste na našich stránkách četli často, spíše naopak.

Pokud ale navštěvujete Tiscali dlouhodobě pravidelně a máte rádi strategie, můžete zkusit zapátrat hluboko v paměti, či se uvést do hypnotického stavu a možná se vám pak přeci jen vybaví, že skoro před rokem (loni v říjnu) jsme o této hře skutečně jednou psali.

Na No Name War už pěkných pár měsíců pracuje rumunský vývojový tým AMC Creation a podle jejich oficiálních stránek by se hra měla objevit ještě do konce tohoto roku, a to prostřednictvím Octagon Entertainment. NNW má kombinovat prvky real-time strategie a RPG.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Příběh hry vás přivede na Zem. Zní to zvláštně, ale je to tak. Všechno začalo tak, že se celá naše Země stala obětí vzrůstajících nepokojů a následné války, která zapříčinila zničení povrchu planety. Přesto přežila poměrně velká skupina Ktoniansů, kteří se jali Zemi opustit a vydali se najít v galaxii nějakou vhodnou obyvatelnou planetu. Kolonizování trvalo po mnoho staletí a neobešlo se ani bez krutých bojů. Jedna z ktonianských vojenských lodí nesoucí vojáky a výzkumníky uvedené do kryogenního spánku, se díky svému poškození musí co nejdříve dostat na nějakou nejbližší základnu, aby se zachránil alespoň zbytek její posádky. Koráb naváděný umělou inteligencí nalezl ve své blízkosti jedinou životadárnou planetu. Je jí Země. Byla sice opuštěna před dávnými staletími, rozervaná válkami a s vytěženými zdroji se stala zapomenutou planetou obývanou degenerovanou rasou. Nicméně vesmírná loď je nucena nouzově přistát a v ten moment se také začne posádka probírat z hlubokého spánku...

No Name War vám nabídne tři různé rasy, tři single-player kampaně zahrnující asi 18 scénářů. K dispozici budete mít přes 80 jednotek, každou s jedinečnými schopnostmi; dále přes 70 budov, z nichž některé budou pojízdné; a také více než 200 zbraní.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články