Call of Duty, Railroad Tycoon 3, Cossacks II
zdroj: tisková zpráva

Call of Duty, Railroad Tycoon 3, Cossacks II

15. 8. 2003 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Titulů s tématikou druhé světové války vzniká v posledních letech tolik, že je pro vývojáře těžké přijít s něčím výjimečným, s čím by vybočovali z davu.

First-person akce Call of Duty se do povědomí většiny lidí zapsala jako hra, na které pracuje část tvůrců Medal of Honor, což je samo o sobě velmi dobrá reference, ale Activision to zřejmě nestačí a chtějí si úspěch pojistit i jinak. Proto vedle jiných aktivit angažovali herce Jasona Stathama a Giovanna Ribisiho, který ztvárnil medika ve filmu Zachraňte vojína Ryana, aby namluvili postavy dvou hlavních hrdinů ve hře. O hudební doprovod Call of Duty se zase postará zkušený Michael Giacchino, který složil skladby i pro MOH: Allied Assault. V naší galerii od včerejška naleznete sedm nových obrázků, které zachycují malou vesničku v jižní Francii v kampani za Američany, kteří ji nejprve musí obsadit, aby místo následně chránili před útokem Němců (více o tomto levelu na GameSpotu).

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Call of Duty galerie  ||  Railroad Tycoon 3 galerie  ||  Cossacks II galerie

V třech z celkem pěti jazykových verzích byla včera spuštěna oficiální homepage pro vláčkovou strategickou simulaci Railroad Tycoon 3. Už letmý pohled na levé menu stránek napoví, že tvůrci ze společností Gathering a PopTop Software staví marketing hlavně na slávě předchozích dílů série, které nastartovaly novodobou Tycoon mánii. Je to asi nezbytné, protože když se podíváte na čtrnáct čerstvých screenshotů, zjistíte sami, že grafika třetího pokračování nepůsobí příliš lákavě. V době, kdy se v kalendáři píše rok 2003, by asi mohly modely lokomotiv nebo 3D krajina vypadat podstatně lépe.

Poslední aktualizovaná galerie obsahuje tři nové pohledy na historickou real-time strategii Cossacks II: Napoleonic Wars, kterou ruské studio GSC GameWorld situovalo do 16.-19. století. Narozdíl od obou výše zmiňovaných her, které jsou naplánovány na říjen, vyjde nástupce dobře se prodávajících Cossacks až za rok, takže o hře se toho až na pár informací známých z dřívějška zatím moc neví.
zdroj: TTG

jd

Nejnovější články