Boj pilota o přežití v akční RPG Pilot Down
zdroj: tisková zpráva

Boj pilota o přežití v akční RPG Pilot Down

20. 5. 2003 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pilot Down se jmenuje nová válečná akční RPG od studia Wide Games, které má na svědomí i Prisoner of War vydaný loni v létě.

Tento jejich nový titul je určen pro PS2, PC a Xbox a na Vánoce tohoto roku se jej chystá vydávat společnost Wanadoo (za oceánem Dreamcatcher). Hra vás zanese do zimního období roku 1944. Ujmete se role amerického pilota. Vaše letadlo bude sestřeleno nad Německem a vy se ocitnete v situaci nezáviděníhodné, stanete se štvancem. Pronásledováni německými vojáky nemohouc promluvit, abyste se neprozradili a navíc pouze s nouzovým balíčkem pro přežití, se stává vaší jedinou nadějí na záchranu útěk do Švýcarska. Pěšky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Tento titul je založen na skutečných zkušenostech pilotů 2. světové války a kombinuje prvky akce, strategie a infiltrace. Vybaveni arzenálem autentických zbraní se musíte pokusit nenápadně proniknout, proplížit a prostřílet devíti stále nebezpečnějšími levely. Plněním primárních i sekundárních úkolů budete nabývat potřebné zkušenost a body, které pak rozdělíte mezi své schopnosti, abyste je trochu pozvedli. Čím více jich budete mít, tím větší je naděje na dosažení Švýcarska. Nebzpečí přitom nebude plynout pouze z nepřátelských vojáků, pozor si budete muset dát i na prostředí, ve kterém se budete pohybovat.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články