Alpha Prime video a ukázka rozhovoru
zdroj: tisková zpráva

Alpha Prime video a ukázka rozhovoru

15. 6. 2005 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Radek Volf z domácího vývojářského studia Black Element Software nám poslal trio nových screenshotů a jeden artwork se zbraněmi z Alpha Prime, před měsícem ohlášené sci-fi first-person akce s příběhem od Ondřeje Neffa.

Vedle toho se můžete mrknout i na teaser video s minutou záběrů na kosmické lodi ve vesmíru, které je pouze u nás ve verzi ve vysokém rozlišení (25 MB, DivX).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Brzy na stránkách Tiscali Games publikujeme rozhovor právě o Alpha Prime, v němž se dozvíte mj. o odlišnostech od DOOM III, kolik lidí na hře pracuje, pro které platformy bude, jak dlouhou zábavu nabídne, do jakých prostředí zavede, s jakými nepřáteli se potkáme, o termínu vydání ("Dříve jak v prvním kvartálu roku 2006 to bohužel nebude") nebo ohlédnutí, co by dnes udělali jinak v jejich předchozím projektu Shade: Wrath of Angels a jak byl úspěšný ve světě.
    Tiscali Games: Proč jste zvolili zrovna fyzikální engine Meqon? Čím podle vás převyšuje ostatní dostupné technologie na trhu?

    Radek Volf: Největší roli při rozhodování měla implementace a výkon celého systému. Také API (uživatelské rozhraní) je asi nejdokonalejší ze současných systémů na trhu. Další výhodou je, že lidé z Meqonu nám doprogramovávají věci, které konkrétně potřebujeme, nebo upravují stávající vlastnosti enginu dle našeho přání. To nám žádný jiný výrobce nedokázal poskytnout... [více v interview již brzy]
zdroj: PR, vlastní

jd

Nejnovější články