Česká FPS Alpha Prime od autorů Shade
zdroj: tisková zpráva

Česká FPS Alpha Prime od autorů Shade

11. 5. 2005 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pražská vývojářská společnost Black Element Software, která se vloni zapsala do povědomí titulem Shade: Hněv andělů (u nás 65%, GameRankings průměr 54%, souhrn recenzí), dnes oznámila svůj nový projekt s názvem Alpha Prime.

Půjde o first-person akci, ve které jste coby důlní inspektor vyslán na průzkum nelegálního těžebního komplexu na asteroidu, kde se něco klasicky zvrtlo a záhadně mizí tamní zaměstnanci. Vedle toho se ocitnete na své poškozené vesmírné lodi, v ubikaci posádky, důlních šachtách nebo laboratořích. Příběh napsal známý autor sci-fi Ondřej Neff, takže by po této stránce mohlo jít o něco lepšího než jen stopadesátý klon DOOMa.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Co se týká hratelnosti, má se jednat o singleplayerovou směs bojů s hackováním nebo dálkovým ovládáním robota, který disponuje speciálními schopnostmi i namontovanými zbraněmi. Alpha Prime bude pohánět moderní Enforce2 engine a vedle něj se tvůrci chlubí interaktivním prostředím, zničitelnými objekty, fyzikálními rag-doll efekty nebo 3D zvukem. Termín vydání ani distributor zatím není znám.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články