Zpátky ke kořenům! Akční série Toy Soldiers se vrací s remasterem prvního dílu

18. 5. 2021 8:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Úspěšná série Toy Soldiers ještě zdaleka neřekla své poslední slovo. Nejenže má na cestě pokračování Toy Soldiers 2: Finest Hour, které vojáčky přenese do druhé světové války, ale zároveň se chystají remastery prvních dvou dílu – Toy Soldiers a Toy Soldiers: Cold War. O remasteru hry, která celou sérii před víc než deseti lety založila, se nyní dozvídáme konkrétnější informace díky prvnímu traileru.

Toy Soldiers HD se znovu chopíte armády na bojišti první světové války, které má díky svému zpracování lehce humorný nádech. Hrajete si totiž na malých diorámách, a přestože neovládáte bandu zelených plastových panáčků, inspirace hračkami je zde zjevná.

K přednostem hry patří zejména možnost přepínat mezi dvěma pohledy – z toho ptačího rozdáváte rozkazy jednotkám, do kterých se následně můžete přepnout, a zahrát si tak regulérní střílečku z pohledu třetí osoby.

Remaster slibuje vylepšení zážitku jak v singleplayeru, tak kompetitivním multiplayeru. Nadto HD grafiku, lepší práci s kamerou a kvalitnější ozvučení, zahrnutí všech vydaných DLC a v neposlední řadě i úplně nový obsah.

Toy Soldiers HD očekávejte v průběhu letošního srpna na PC, PlayStationu 4, Xboxu One a Switchi.

Nejnovější články