zdroj: Floating Origin Interactive

Zkuste si vytvořit vlastní letadlo v nové simulaci od tvůrce Kerbal Space Program

30. 8. 2021 13:10 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Za brilantní simulaci Kerbal Space Program vděčíme z velké části vedoucímu vývoje Felipemu „Harvesterovi“ Falanghemu. Ten si založil vlastní studio Floating Origin Interactive a představil svůj nový projekt – Balsa Model Flight Simulator.

Od prvních záběrů v traileru výše je patrné, odkud vítr vane. Opět je veškerý důraz kladen na robustní editor, který vám umožní vytvořit letadla všech možných i nemyslitelných tvarů, která následně otestujete ve vzduchu.

Nejedná se o pořádné dopravní kolosy, nýbrž o letadýlka na vysílačku, takže se tu bude pracovat s trochu jinými váhami a pohonnými systémy. Ale i plastiková hračka se při neopatrném ovládání či po špatném konstrukčním návrhu může zřítit k zemi a roztříštit na součástky.

K tomu samému dojde po sestřelení vašeho letadla, jelikož i tyto hračky na vysílačku můžete osadit kulomety a jinými zbraněmi. S jejich pomocí si to vyříkáte s ostatními hráči v multiplayeru.

Felipe Falanghe hodlá zopakovat stejný proces vývoje jako v případě Kerbal Space Program, tedy od začátku hru formovat s pomocí komunity. Právě proto se už teď můžete na Steamu přihlásit do otevřené bety, a být tak mezi prvními, kdo si vyzkouší tvorbu letadýlek.

Balsa Model Flight Simulator po otevřené betě zamíří do předběžného přístupu, ve kterém setrvá do doby, dokud nebude opravdu hotový.

Nejnovější články