Zítra vychází DLC Scorchers k RAGE
zdroj: tisková zpráva

Zítra vychází DLC Scorchers k RAGE

17. 12. 2012 14:25 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud jste si oblíbili postapokalyptickou akci RAGE od idSoftware, jistě vás potěší fakt, že zítra vyjde na PC a X360 a den později na PS3 DLC s názvem Scorchers, které vám zas něco znepříjemní pobyt v divočině. Název DLC se odvíjí od jména nového představeného klanu, který se rozhodl vzít veškeré dostupné území za své a začne s Hager Settlement.


Společně s vlnou ničení s sebou přinesou i nějaké ty nové zbraně (hřebíkomet!) a nové oblasti (celkem jich bude šest), v nichž na ně bude následně ony zbraně používat. Kromě samotného příběhu Scorchers se skrze DLC dostane do hry možnost zvolit si obtížnost Ultra-Nightmare, což asi názvem mluví za vše. Zřejmě v ní zemřete na silnější vánek a vaši virtuální mrtvolu znesvětí několik pouštních ještěrek.

Kromě toho se ještě objeví tolik potřebná možnost Extended Play, tedy ta, která vám umožní lézt po pustině a likvidovat, co vám přijde pod ruku i po dokončení samotné hry. A samozřejmě se objeví i nová sezona Mutant Bash TV. Cena bude 400 MS bodů, respektive pět dolarů.

Nejnovější články