Zapojte se do vývoje dungeonu Might and Magic X: Legacy
zdroj: tisková zpráva

Zapojte se do vývoje dungeonu Might and Magic X: Legacy

7. 6. 2013 13:20 | Novinky | autor: Adam Homola |

Nemusíte být profesionální herní vývojáři nebo donátoři na Kickstarteru, abyste mohli kecat jiným do vývoje. Pokud víte která bije a vaše nápady a návrhy budou přínosné, budete moct pomoct vývojářům ze studia Limbic Entertainment, kteří kutí Might & Magic X: Legacy. Vývoj hry se dostal do fáze, kdy autoři docela odvážně přizvou k tvorbě hry největší znalce a fanoušky - hráče. A nemusíte jim za to ani platit jako na Kickstarteru.

Tvůrci si na to udělali speciální web a blog, na kterém s nimi můžete probírat vývoj, tlachat o herních mechanikách i funkcích a podílet se na vzniku různých částí hry. Už teď se tam můžete zúčastnit prvního hlasování, ve kterém jde o dungeon. Jen na samotné hlasování se ale spolupráce vývojářů a hráčů omezovat nebude, tím to teprve začíná.

“Dungeony jsou klíčovou součástí Might & Magic X: Legacy, a proto bychom byli rádi, kdybyste nám pomohli vytvořit unikátní dungeon. Každý týden se vás budeme skrze hlasování ptát na specifické prvky tohoto dungeonu a pak ho, přesně podle výsledků hlasování, krok za krokem vytvoříme,” píše se na oficiálním blogu. Hlasování tak představuje jednoduchý a nenáročný způsob jak se zapojit a pro ty skutečně oddané a náruživé fanoušky budou i další možnosti.

...

Úplně jako Kickstarter to tedy být nemusí, zase tak hluboce do toho Limbicům většina hráčů kafrat nebude, ale i obyčejné hlasování je příjemné. Navíc nikdo netvrdí, že si vývojáři nevezmou nějaký nápad, který jim nadhodíte do diskuzních fór. “Společně s námi si projdete pozitivními i stinnými stránkami vývojového procesu a budete přihlížet tomu, jak hra roste a žije. Také bychom vás rádi poprosili o zpětnou vazbu: vašimi návrhy a znalostmi budete moct přímo ovlivňovat design hry,” slibují vývojáři na webu. Tak co, přidáte se?

Nejnovější články