zdroj: Stardock

Zapojte se do druhé bety 4X strategie Galactic Civilizations IV

14. 3. 2022 15:29 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

V letošním roce bychom se měli dočkat pokračování megalomanské strategické série Galactic Civilizations. Než se ale pustíte do plnohodnotného zážitku, zvou vás tvůrci do právě probíhajícího druhého betatestu, kam se můžete hlásit z oficiálních stránek hry Galactic Civilizations IV.

Beta 2 rozšiřuje předchozí betu, která poskytla všechny mimozemské rasy a základní herní mechanismy. K vyzkoušení jsou noví velitelé, čeká na vás několikero nových galaktických úspěchů, za nimiž se můžete hnát, nechybí další zákony a představuje se i nový pohled kamery, který vás přiblíží k probíhající bitvě vesmírných korábů.

Předně si ale vyzkoušíte trojici multiplayerových módů. V těsné aréně se střetnou pouze dva hráči a budou bojovat tak dlouho, dokud jeden nepadne. V režimu agendy se zase musíte přizpůsobit hrou nastavenému cíli, a tedy někdy se po vás bude chtít bojovat, jindy třeba budovat. A konečně v módu přežití stojíte proti počítačem ovládaným rasám a je jen na vás, zda budete s ostatními hráči spolupracovat, nebo jim vrazíte kudlu do zad.

Plná verze hry Galactic Civilizations IV je očekávaná v letošním roce pouze na počítačích.

Nejnovější články