Zaklínač 3 dostane update pro PS5 a Xbox Series X v druhé polovině roku
zdroj: Foto: Nexus Mods

Zaklínač 3 dostane update pro PS5 a Xbox Series X v druhé polovině roku

31. 3. 2021 13:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Na firemní prezentaci CD Projektu pro investory toho padlo hodně o Cyberpunku 2077, multiplayeru a restrukturalizaci celého studia. Vedení firmy ale nezapomnělo ani na Zaklínače, kterému se dostala menší, nicméně důležitá pozornost.

Dříve oznámený update hry na nejnovější generaci konzolí sice pořád nemá přesné datum vydání, ale ve videu jsme se dočkali alespoň potvrzení, že dorazí v druhé polovině letošního roku.

Detaily ohledně staronového třetího Zaklínače si CD Projekt zatím schovává pro sebe a musíme tak vycházet jen z toho, co víme už od původního oznámení: Těšit se můžeme například na ray-tracing, rychlejší nahrávací časy a samozřejmě veškerý dosud vydaný obsah v jednom balení.

V prezentaci se dostal na chvíli ke slovu i The Witcher: Monster Slayer, mobilní titul založený na konceptu rozšířené reality. O hře jako takové jsme se z prezentace nic moc nového nedozvěděli. Monster Slayer se už ale na některých trzích prý čile testuje a studio tak „očekává“, že hra vyjde ještě letos.

Do třetice nemůžeme nezmínit Gwent, kterému se ale CD Projekt věnoval v prezentaci zdaleka nejméně. Jen potvrdil, že letos s vývojem hry neskončí a bude na ní pracovat i v následujících devíti měsících.

zdroj: Spokko

Nejnovější články