Začala X360 beta Call of Duty: Elite, na PC bude až na podzim
zdroj: tisková zpráva

Začala X360 beta Call of Duty: Elite, na PC bude až na podzim

18. 7. 2011 18:17 | Novinky | autor: levis |

Manažer sociálních sítí Activision dnes prohlásil, že PCčkáři nemají očekávat betaverzi Call of Duty: Elite dřív než na podzim. Majitelé Xboxu 360 mohou betu hrát již od pátku, hráči s PlayStation 3 si službu vyzkouší ještě během léta, a protože Elite se má oficiálně spustit společně s vydáním Modern Warfare 3 přesně 8. listopadu, lze očekávat, že PC beta se spustí nejpozději na přelomu září a října.

Současná xboxová beta obsahuje sledování statistik, podporuje hráčské skupiny, kompetitivní přestřelky nebo sdílení videí. V současné verzi ještě není zabudovaná podpora mobilních telefonů, tabletů a prohlížečů, stejně tak zatím ještě nelze předem domlouvat zápasy nebo koordinovat taktiku a strategii před zápasem. Plná verze Elite kromě toho přinese i sérii hraných akčních filmů, podporu komplexního systému klanů a samozřejmě veškerý stažitelný obsah pro Modern Warfare 3, od nových map až po tematický obsah. Služba Elite se bude dál vyvíjet i těsně po spuštění, slíbili Activision.

Nejbližší humbuk kolem série Call of Duty se chystá na čtvrtek 28. července, kdy vyjde PC přídavek Annihiliation pro Call of Duty: Black Ops. Obsahovat bude čtyři multiplayerové mapy a jeden survivalový level zasazený do džunglí Shangri-La. Oficiální cena zatím nebyla stanovena a stejně tak balíček není k nalezení ani na Steamu, ale očekává se, že by měl stát nanejvýš okolo cca patnácti dolarů (v přepočtu řekněme okolo 250 Kč).

Nejnovější články