XCOM 2 rozšíří po vydání tři DLC se spoustou nového obsahu
zdroj: tisková zpráva

XCOM 2 rozšíří po vydání tři DLC se spoustou nového obsahu

10. 12. 2015 19:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

XCOM 2 vyjde 5. února příštího roku a tvůrci společně s novým trailerem a informací o speciální edici hry zveřejnili i první detaily o chystaných obsahových rozšířeních po vydání. Budou celkem tři a dostanete získáte je zakoupením Digital Deluxe Edition, která nabídne hru, soundtrack a Reinforcement balíček s trojicí DLC.

První DLC s názvem Anarchy's Children vyjde na jaře příštího roku a má být zaměřený především na rebely, jak oznámili vývojáři na webu hry. Těšit se můžete na prý velké možnosti upravitelnosti vojáků.

Druhé DLC Alien Hutners se dočkáte v létě příštího roku a nabídne oživení hratelnosti skrze novou elitní jednotku XCOMu, specializující se na lov mimozemšťanů. Konkrétně budete na stopě po mimozemšťanech Ruler a vyzkoušíte si i novou misi. DLC opět rozšíří možnosti úprav vojáků, ale přibudou i lepší zbraně a brnění.

zdroj: Archiv

Třetí částí DLC balíčku Reinforcement má být Shen's Last Gift. V létě příštího roku přidá do hry novou třídu vojáků s unikátními zbraněmi a brněním, přičemž obojí půjde vylepšit. Poslední DLC rozšíří hru také o jednu novou mapu a příběhovou misi.

Dalším přídavkem, tentokrát už pouze pro předobjednávky základní hry i Digital Deluxe Edition, je Resistance Warrior Pack, který přinese další možnosti, jak si vojáky vyšňořit k obrazu svému: od bonusových obleků přes helmy až po válečné zabarvení tváře. K tomu přidá také Survivor of the Old War, nebo-li nového rekruta do misí. Do bojové nálady by vás měl dostat trailer, který láká na pořádný odboj proti mimozemšťanům.

Nejnovější články