Xbox One se dočká Gears of War 4 a remasteru prvního dílu
zdroj: tisková zpráva

Xbox One se dočká Gears of War 4 a remasteru prvního dílu

15. 6. 2015 21:27 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Další významné novinky konference Microsoftu se týkaly série Gears of War. Dozvěděli jsme se oficiálně o remasterovaném prvním díle Gears of War, jenž tuto vánoční sezónu zamíří potěšit všechny fanoušky této série na konzoli Xbox One. Nelze však zapomínat na fakt, že Microsoft dnes rovněž oznámil zpětnou kompatibilitu s Xboxem 360 a je tedy nad slunce jasné, že minimálně na Xbox One se nad všemožnými HD remastery začínají patřičně stahovat mračna. Ještě významnější zprávou je pak ale oznámení regulérního čtvrtého dílu s nikterak objevným názvem Gears of War 4.

Remaster prvního dílu navíc startuje multiplayerovou betaverzi – do té se můžete pokusit přihlásit na oficiálních stránkách zde. Vývojáři pak slibují 1080p rozlišení jak v singleplayeru, tak i v multiplayeru a poběží v šedesáti snímcích za vteřinu. Datum vydání Gears of War Ultimate Edition je stanoveno na 25. srpna.

Čtvrté pokračování Gears of War pak máme možnost vidět v prémiové ukázce, jenž zprostředkovává málem sedm minut záběrů přímo ze hry. Vidět na nich můžeme opatrný průzkum architektonicky povědomého prostředí. V temnotě se sice delší dobu nic konkrétního neděje a první nepřátelé na sebe nechají pěkně dlouho čekat, stále je však čím se kochat a s radostí nelze než podotknout, že minimálně po grafické stránce vypadají nové Gears of War parádně.

Atmosféru dále podtrhuje temné prostředí, noví nepřátelé a efektní destrukce celého hráčova okolí. Bohužel si ale na samotnou akci na vlastní kůži budeme muset ještě počkat – Gears of War 4 totiž nevyjde dříve než o vánoční sezóně příští rok.

zdroj: Archiv

Nejnovější články