Vyzkoušejte si demo Devil May Cry 5 na konzolích
zdroj: tisková zpráva

Vyzkoušejte si demo Devil May Cry 5 na konzolích

8. 2. 2019 14:25 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

V případě, že jste prošvihli prosincovou příležitost vyzkoušet si Devil May Cry 5 na Xboxu, dává vám Capcom druhou šanci, tentokrát i na PlayStationu 4. Demo vám představí několik nových vychytávek, třeba jednu z Nerových prodloužených rukou Punch Line, nebo možnost přivolat si na pomoc kybernetickou expertku Nico. Především si ale můžete vyzkoušet krásně plynulý boj, který u nás v redakci nadchnul nejen Adama loni na Gamescomu.

Hratelná ukázka se na Xboxu objevila v prosinci, jen aby byla v lednu z obchodu odstraněna, i když jste si ji mohli zahrát, pokud jste si ji předtím stihli stáhnout. Pro majitele konzole od Sony je to první příležitost přičichnout k Devil May Cry 5.

zdroj: Archiv

Příběhově půjde o přímé pokračování čtyřky. Hrát budete za staré známé, Danta a Nera, ale i za nováčka V, který bojuje především sekerou a dokáže na svou stranu přilákat různá zvířata a monstra, jež mu v dynamických šarvátkách pomohou. Mezi postavami nemůžete libovolně přepínat, budou se střídat po jednotlivých kapitolách.

Pětkou by se definitivně měla uzavřít celá sága o démonovi Spardovi, což samozřejmě nevylučuje případná další pokračování, která se zaměří na jiné příběhové aspekty.

Podle prozatímních ohlasů Adama i zahraničních novinářů se rozhodně máte na co těšit. Do vydání zbývá v tuto chvíli měsíc, plynulá hack’n’slash akce Devil May Cry 5 by měla dorazit 8. března na Xbox One, PlayStation 4 i na PC, kde zatím žádné demo k dispozici bohužel není.

Nejnovější články