Vývojáři Reus ukazují alfa verzi své dobrodružné strategie Renowned Explorers
zdroj: tisková zpráva

Vývojáři Reus ukazují alfa verzi své dobrodružné strategie Renowned Explorers

26. 2. 2015 20:20 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Tvůrci hry Reus z Abbey Games už svůj další počin s názvem Renowned Explorers: International Society stihli představit. Jde o tahovou strategií zasazenou do 19. století, která nabídne možnost chopit se party dobrodruhů bažících po bohatství a probádání dosud neprozkoumaných teritorií. Hru jsme zkoušeli loni během Gamescomu, líbila se nám hodně, a proto jsme rádi, že vývoj hry zdárně pokračuje - brzy odstartuje uzavřený alfa test s omezeným množstvím hráčů, mezi které asi nepatříte. Ale nevadí, pro všechny neúčastníky tvůrci připravili nové video.

Průmyslová revoluce vrcholí a na pořadu dne je světová výstava technických i netechnických vymožeností a výdobytků moderní civilizace. A jelikož je třeba návštěvníky oslnit, je nutné něčím zaplnit vitríny. A zde samozřejmě nastupuje hráčův um, důvtip a touha po dobrodružství. Co vybrané hráče v rámci alfa verze hry čeká a nemine, to ukazuje následující video. Vidět můžeme cestování po mapě světa, přípravu na náročnou expedici do neznáma, ale i pohyb lokální - hexově mapě. Nechybí také pohled na ryze tahové souboje a líbivou atmosféru videa dotváří pohledná grafika. 

Renowned Explorers: International Society zatím vypadá parádně a lze jen doufat, že tvůrci s vývojem pokročí natolik, že hru co nejdříve zpřístupní všem zájemcům v rámci early access.

zdroj: Archiv

 

Nejnovější články