zdroj: Mintrocket

Vývojáři Dave the Diver oznamují novou akční hru

17. 1. 2024 15:00 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Jihokorejští Mintrocket se loni blýskli adventurním RPG Dave the Diver a nyní upínají síly hned ke dvěma projektům. Už před několika týdny oznámili zombie stealth Nakwon: Last Paradise, nyní se vytasili s Wakerunners, online top-down týmovou akcí.

Odehrává se ve světě, kde technický pokrok vylepšil lidské bytosti biometrickými čipy a poskytl jim tak zvláštní schopnosti. To se zrovna hodí, protože Země je v troskách kvůli virové pandemii a destruktivním pádu částí měsíce. Ne vše je ale ztraceno, protože událost odhalila nový zdroj energie a také gravitační anomálie.

Váš herní avatar bude při pohybu kontinuálně nabírat rychlost. Plné zvládnutí ovládání a manévrování tak bude klíčové pro co nejrychlejší plnění úkolů a hlavně eliminaci nepřátel. Právě rychlost má být hlavní devízou hry a frenetická akce bude vyžadovat bleskové rozhodování. 

Hra má nabídnout několik klasických herních režimů, pro blížící se test vývojáři připravili Team Deathmatch, Capture The Flag, Stronghold a Raiders. V posledním jmenovaném se musíte postavit náročným bossům. Hru si budete moci vyzkoušet už příští měsíc v rámci Steam Next Festu, který má probíhat mezi 5. a 12. únorem. Nepotřebujete žádnou registraci, stačí si jen stáhnout demo obsahující sedm hratelných postav.

Nejnovější články