Vyšlo hratelné demo Dragon Age II
zdroj: tisková zpráva

Vyšlo hratelné demo Dragon Age II

22. 2. 2011 15:15 | Novinky | autor: levis |

Update: Demo PC verze Dragon Age II už je rovněž k dispozici, stahovat můete z oficiální stránek, z Gamer's Hell, Worthplaying, Atomic Gamer, ComputerGames.ro popřípadě se o další mirrory podělte s kolegy v diskusi pod článkem, kam můžete psát i své dojmy.

Původní zpráva: Na Xbox Live Marketplace se dnes objevilo hratelné demo fantasy RPG Dragon Age II (2GB, oficiální mirror). Ukázka by měla obsahovat prolog z úvodu hry, kde si musíte vybrat jednu ze tří dostupných tříd a následně s hlavním hrdinou či hrdinkou Hawkem projít několika lokacemi. Po dokončení prologu se podíváte do Kirkwallu, nové lokace ze světa Dragon Age, kde se druhý díl odehrává a spřátelíte se zde s pašeračkou Isabelou, do které se v plné hře můžete i zamilovat.

Po dokončení dema obdržíte starou trpasličí zbraň Hayder's Razor, avizuje tisková zpráva, která dodává, že když si demo stáhne milion hráčů, tak tvůrci odemknou dva in-game předměty: knížky The far cliffs of Kirkwall a Lothering's lament, jejichž přečtení přidá vaší postavě peníze, respektive zkušenostní body. Postup celé akce s milionem stažení můžete sledovat na této stránce. Hratelné demo pro PC by se mělo objevit dnes okolo 18hod, na evropském PSN pak zítra ve večerních hodinách. Blíže už snad demo představí první nahrávka ze hry:

Nejnovější články