Vylepšený horor Slender: The Arrival vás vyděsí i na konzolích
zdroj: tisková zpráva

Vylepšený horor Slender: The Arrival vás vyděsí i na konzolích

27. 2. 2015 9:11 | Novinky | autor: Adam Homola |

Hororových her, ve kterých nekosíte zombíky jako na běžícím pásu, není nikdy dost a Slender na PC patřil mezi ty originálnější. Za chvíli to budou už dva roky, kdy Slender: The Arrival vyšla, a i když hra měla své chyby (viz recenzi), minimálně ze začátku vás vyděsit dokáže. Pokud ale PC hraní moc neholdujete a máte jednu ze dvou nových konzolí, budete se moct nechat vyděsit i na nich. Dva roky po svém vydání se Slender podívá i na PlayStation 4 a Xbox One.

Fanoušci stalkování by si měli v kalendářích vyznačit den 24. března, kdy se Slender: The Arrival podívá na nové platformy. Nepůjde přitom jen o port jedna ku jedné, protože vývojáři slibují, že bychom se tak měli dočkat podstatně vylepšené hry. Jednou z hlavních věcí, které se v tiskové zprávě chlubí, jsou zbrusu nové příběhové prvky a také rozšířené úrovně. Obojí by mělo hře dodat na hloubce a teoreticky do světa Slendera znovu zatáhnout i ty hráče, kteří si s ním užili chvíle hrůzy už na PC.

Ve Slender: The Arrival půjdete v kůži Lauren hledat kamarádku Kate, která se do celého folklóru kolem Slender Mana zažrala a teď je nezvěstvá. Může za to sám Slender Man? Na tuto otázku budete hledat odpověď v lesích, opuštěných domech, ve strašidelných dolech... A u toho všeho vás bude sledovat on. Na hře se podílel i sám Eic "Victor Surge" Knudson, chlapík, který za má celý fenomén Slender Mana na svědomí. Slender: The Arrival vás v digitálních obchodech obou platforem vyjde na 10 dolarů.

zdroj: YouTube.com

Nejnovější články