zdroj: 4A Games

Vylepšené Metro brzy dorazí i na konzole

7. 5. 2021 15:25 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Majitelé PC verze Metra Exodus si už nyní mohou užívat výhody Enhanced edice, pokud ale patříte mezi šťastné majitele některé z next-gen konzolí a rádi byste si užili výlet do postapokalyptického Ruska ve vylepšené podobě, máme pro vás dobrou zprávu – nebudete muset čekat nijak dlouho.

Metro Exodus se totiž na PS5 a Xboxu Series X/S objeví už 18. června a o vylepšení rozhodně nebude nouze. Nová generace konzolí slibuje hraní ve 4K při 60 FPS (tedy vyjma Series S, kde bude rozlišení uzamčeno na 1080p), ray-tracing a samozřejmě podporu prostorového zvuku nebo schopností ovladače DualSense na konzoli od Sony.

Majitelé původních verzí hry pro PS4 či Xbox One mohou upgradovat zcela zdarma, novopečení zájemci mohou využít nové next-gen kompletní edice, kde kromě základu naleznete i obě DLC.

Další detaily bychom se měli dozvědět v průběhu následujících dní a týdnů, které zbývají do vydání. Metro Exodus si v Patrikově recenzi vysloužilo skvělých 8/10 a pochvalu za zábavnou hratelnost a hutnou atmosféru.

Nejnovější články