Výhodný balíček nabízí Cities: Skylines a spoustu rozšíření
zdroj: Paradox Interactive

Výhodný balíček nabízí Cities: Skylines a spoustu rozšíření

27. 5. 2020 14:35 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Výborná budovatelská strategie Cities: Skylines je častým subjektem velkých slev, některá její rozšíření se sem tam objevují dokonce zadarmo. Ale nákup hromady rozšíření najednou může za normálních podmínek vyjít pěkně draho. Díky bohu za Humble Bundle, který nepřestává nabízet zajímavé balíčky za zlomek běžné ceny.

Většinou jsou bundly tematické a dávají dohromady hry z určitého žánru nebo pocházející od jednoho vydavatele, ale nový Humble Cities: Skylines Bundle se soustředí na jedinou hru. Její základ už pravděpodobně máte, ale z haldy rozšíření vám možná některá chybí.

Pokud jste náhodou zcela nepolíbení touto moderní klasikou, stačí vám pouhých 25 korun pro zakoupení Cities: Skylines s rozšířením Deep Focus Radio přidávajícím 16 skladeb do soundtracku hry.

Na vyšší úrovni, jejíž cena je průměrem útrat předchozích zákazníků, dostanete k výše řečenému druhé velké rozšíření Snowfall zahalující běžně prosluněné mapy do sněhové přikrývky.

Zároveň si s pomocí DLC Natural Disasters okořeníte výstavbu města o přírodní katastrofy, které s vámi nebudou mít slitování. Je zde ještě všeříkající minirozšíření Concerts a jeden z mnoha Content Creator Packů rozšiřující variabilitu městské zástavby futuristicky vypadajícími budovami.

Na nejvyšší úrovni bundlu se po vás chtějí čtyři stovky, které vám přihodí ještě rozšíření Industries rozvíjející možnosti vašich industriálních oblastí, Green Cities vyvažující zplodiny plodící továrny, Mass Transit s novými způsoby přeprav občanů, Campus přidávající školní život a další dva Content Creator Packy s evropským předměstím a stylem art deco.

A nakonec jedna výzva. Pokud sáhnete po bundlu, ale nenajdete využití pro základní hru nebo některé z DLC z důvodu, že už je vlastníte, zamiřte na náš Discord do sekce dealy-slevy-giveaways, kde si můžete s ostatními třeba povyměňovat klíče.

Nejnovější články