Velký update pro Total War: Warhammer přidává elitní jízdu pro upíry a betu DX12
zdroj: tisková zpráva

Velký update pro Total War: Warhammer přidává elitní jízdu pro upíry a betu DX12

30. 6. 2016 14:18 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

První z takzvaných FreeLC pro Total War: Warhammer, což je fakticky velký update, který nepřidává jen opravy, je tu. Stáhnout by se vám měl během dneška a najdete v něm řadu úprav herních prvků, v kampani i multiplayeru, zprovoznění bety podpory DirectX 12 a také novou jednotku pro upíří hrabství, jíž je špičková rytířská jízda.

Upíří konečně budou moci zalepit díru ve své strategii, která spočívala v absenci těžké jízdy, která by mohla vzdáleně konkurovat jiným oddílům těžké jízdy. The Knights of The Blood Dragon jsou někdejší říšský rytířský řád, který se po proměně na upíry, což zařídil Walach Harkon, stal uctívačem nejstarší upírské rodiny. Teď jsou věrnými následovníky upířích hrabat a patří mezi nejlepší jízdu světa.

Jde o jízdu na nejvyšší, páté, úrovni, kterou rekrutujete ve stejné budově jako Black Coach. Rytíři mají těžkou zbroj, štíty a velký bonus při útoku. Díky speciální schopnosti jsou ale efektivní i v boji proti velkým monstrům. Dále disponují Frenzy, která zaručuje, že dokud mají vysoký leadership, způsobují extra poškození. Vztahují se na ně i dvě technologie – jedna jim zvýší útok, obranu a efektivitu nájezdu a druhá sníží jejich cenu a cenu údržby. Takže, kde jsou ti rytíři Chaosu, kteří vždy zametli s mými kostlivými rytíři?

Společně s updatem je aktivní beta DirectX 12 verze hry. Na její zprovoznění potřebujete mít Windows 10 a odpovídající grafickou kartu – seznam aktuálně podporovaných najdete na těchto stránkách. Co se týče úprav herních prvků, v kampani došlo ke zmírnění efektivity cizích hrdinů, kteří byli po čase schopní vám zdevastovat vaše hrdiny a díky neustále kumulované zkušenosti byli s vašimi nově zrekrutovanými jen obtížně k zastavení. Nově budou cizí hrdinové dostávat jen polovinu zkušenosti a na lehkou a normální obtížnost mají nižší pravděpodobnost úspěchu. Došlo i k úpravě poškození kouzly a všechny strany se dočkaly úpravy vlastností jednotek. Celý seznam změn najdete zde.

zdroj: Archiv

Nejnovější články