Velký update přidal do Brigador novou kampaň a spoustu úprav i nového obsahu
zdroj: tisková zpráva

Velký update přidal do Brigador novou kampaň a spoustu úprav i nového obsahu

5. 6. 2017 16:11 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Brigador je povedená izometrická střílečka, kde v roli obřího mecha či tanku kosíte vše, co se hýbe a vlastně i nehýbe, protože prostředí je kompletně zničitelné. Hra loni sklidila velký úspěch jak u recenzentů, tak i hráčů, proto je s podivem, že se zas tak dobře neprodávala. Nejspíš za to mohla vysoká obtížnost a ne moc šťastně pojaté ovládání. Vývojáři ze Stellar Jockeys se naštěstí nevzdali a v průběhu prvního roku hru průběžně aktualizovali. Teď však vydali největší update, kdy Brigador v podstatě znovu vydali se zásadními úpravami.

Nová verze Brigadoru má přívlastek Up-Armored Edition a jejím hlavním cílem je ulehčit vstup novým hráčům. Došlo k mírnému snížení celkové obtížnosti hry a značných změn doznalo i ovládání, které by už nemělo být vyloženě proti srsti. Nová tvář Brigador nepřináší pouze změny, ale i nový obsah v čele s novou kampaní, vozidly, piloty a třeba i achievementy. Vylepšení se dočkala i technická stránka hry, přesněji světlo a stíny, které zkrášlily už tak pěkné exploze. Došlo i na úpravy nepřátel a jejich spawnpointů, které v určitých úrovních vyloženě nefungovaly.

zdroj: Archiv

Soundtrack se rozrostl o 10 nových skladeb od různých umělců - kompletní nálož elektronické hudby tak přesahuje 3 hodiny. Spolu s vydáním je už klasicky spojená i slevová akce. Základní hra je k dispozici s 30% slevou za 12.59 euro, zatímco Deluxe verze, která obsahuje právě soundtrack a audioknihu, je s 40% slevou za 16.19 euro. Pokud vlastníte předchozí verzi hry, dostanete celou tuhle aktualizaci samozřejmě zdarma a současně je hra dostupná na Windows, Mac a Linux.

Nejnovější články