Ve Wyomingu pro American Truck Simulator začnete pomáhat železnicím
zdroj: Foto: SCS Software

Ve Wyomingu pro American Truck Simulator začnete pomáhat železnicím

16. 4. 2021 14:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Mapa Spojených států amerických se ve hře American Truck Simulator co nevidět rozroste o nový stát Wyoming, který je domovem největší parní lokomotivy na světě zvané Big Boy. Možná ta byla jedním z popudů, které tvůrce ze studia SCS Software přiměly se při vývoji zaměřit na železniční dopravu trochu víc do hloubky.

Wyoming proto budou křižovat četné železnice a po nich uhánějící supící lokomotivy, které se neobejdou bez vaší pomocí. Železničáři se o své železné oře musejí náležitě starat, opravovat jim koleje a klást před ně nové, aby se dostaly do dalších končin a byznys tak mohl vzkvétat.

Na vás bude dopravovat společnostem provozujícím vlakovou přepravu náhradní díly pro samotné mašiny, ale také nejrůznější materiály potřebné k budování nových železnic. Pořád se ale bavíme o Truck Simulatoru, takže na vlastní řízení vlaků si nechte zajít chuť.

Wyoming pro American Truck Simulator stále nemá stanovený datum vydání, ale už nemůže být daleko. Studio SCS Software zároveň kromě něj připravuje další rozšíření, které vás vezme do Texasu.

Nejnovější články