Dorazil dlouho očekávaný patch s omlazením grafiky American Truck Simulatoru

24. 3. 2021 9:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Update 1.40 byl nějakou dobu v testování v otevřené betě experimentální verze hry American Truck Simulator a konečně nadešla ta chvíle, kdy bude oficiální cestou vylepšena i běžná verze. Steam by vám měl co nevidět naplánovat aktualizaci, která toho přináší mnohem víc než jen nové nasvícení.

Ale nasvícení může být tím nejzásadnějším. Přirozenější denní světlo, uvěřitelnější světla vozidel a pouličního osvětlení, hezčí odlesky a odrazy světla… Zkrátka celkové omlazení vizuální stránky letité hry běžící na ještě starším enginu. Není to změna textur ani způsobu renderování, ale samo světlo a hra stínů občas dokážou divy.

Update dále přináší dříve oznámené možnosti volby náprav. U vybraných tahačů si můžete navolit, zda mají být vyrobené v režimu 4x2, 8x4, či dokonce 8x6. Jaké kamiony nabídnou které uskupení náprav, se dozvíte v oficiální blogové zprávě.

zdroj: SCS Software blog

Další novinky updatu 1.40 se týkají tahače Western Star 49X, který dostává dvě nové spací kabiny, spoustu nových tuningových dílů a na 36 různých variant podvozku, kde si vyberete mezi 6x2, 6x4, 8x4 a 8x6 spolu s umístěním palivové nádrže.

A nakonec odteď na mapách Nového Mexika a Oregonu narazíte na vyhlídková místa, která se po jejich uvedení v Idahu rozšířila do států Washington, Colorado a Utah. Jednoduše stačí na takovém místě zastavit a nechat hru obletět okolní přírodní krásy a jiné monumenty.

Euro Truck Simulator 2 na svůj update 1.40 stále čeká.

Nejnovější články