zdroj: Iceberg Interactive

Ve vlakovém tycoonu Railroad Corporation rozhodnete americkou občanskou válku

28. 5. 2020 17:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Railroad Corporation je další z povedených vlakových tycoonů. U nás bohužel recenzi nenajdete (ke vší smůle není v našich silách recenzovat všechny hry), ale uživatelské recenze na Steamu jsou důkazem spokojenosti zákazníků. Půl roku po vydání hry se na všechny šotouše a milovníky historie řítí první rozšíření Civil War, které z vás udělá manipulátora v časech americké občanské války.

Už tak dost stresující práce vlakového dispečera a projektanta v jedné osobě nabere úplně nové obrátky. V kampani čítající pět misí budete sledovat občanskou válku v 60. letech 19. století. Města budou plná vojáků znepřátelených stran, kterým budete dovážet zásoby.

Ale budete převážet i válečníky samotné, a vlastně se tak zasluhovat o dobývání dalších a dalších měst. Následná zpráva vám oznámí počet úmrtí na vaší straně a co jste dobytím města získali (například obrovské jmění z městské kasy). Volba strany bude na vás, a i když se po vás nebude chtít hned, na konci kampaně už musíte mít jasno.

S konfliktem souvisí poptávka po novém zboží, jako jsou například vojenské uniformy a střelný prach. A nové zboží znamená sedm speciálních budov produkujících těchto sedm nových produktů. K tomu všemu si potykáte s geologickým výzkumem v honbě za nalezením přírodních zdrojů, jako je třeba ropa.

Rozšíření Civil War pro Railroad Corporation zní na poměry vlakových tycoonů hodně zajímavě a rozhodně ho nepřehlédnete. Občanská válka na kolejích vypukne už 4. června.

Nejnovější články