Ve čtvrtek startuje open beta Wildstar, opět zvýší max. level
zdroj: tisková zpráva

Ve čtvrtek startuje open beta Wildstar, opět zvýší max. level

6. 5. 2014 18:43 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Vážní zájemci o chystanou onlineovku Wildstar určitě využili jedno z trilionu šancí, jak bezbolestně přijít ke kódu, který jim umožnil hru vyzkoušet v průběhu některého z mnoha beta víkendu. Méně vážní zájemci, co mají sice Wildstar v hledáčku, ale doposud je beta víkendy míjeli, mohou svůj marný odpor vzdát ve čtvrtek 8. května, kdy tvůrci z Carbine spustí na celých 10 dní otevřenou betu. Open beta by však měla zajímat všechny hráče Wildstar, protože přinese řadu novinek.

Pokud už jste někdy dříve betu Wildstar zkoušeli, nemusíte se do open bety hlásit znovu. Stačí nechat hru, aby se updatovala a můžete pokračovat ve svých dobrodružstvích. Open beta navíc přinese navýšení maximálního dosažitelného levelu z 25 na 30, čímž si zároveň otevřete cestu k cestě do Farside.

Open beta dále obsáhne dvě nové schopnosti, přičemž některou z nich můžete po dosažení třicítky rovnou nacpat do jednoho slotu navíc. S pomocí tier bodů můžete v betě vyzkoušet navyšování síly svých schopností a poslední novinkou v open betě je tzv. Gelars adventure, což je kooperativní tower defense prvek až pro čtyři hráče, jehož náplní je obrana pevnosti před nájezdy nepřátel.

Vše podstatné o open beta eventu se dozvíte na homepage, kde také ve správný čas najdete stránku určenou k vyzvednutí beta klíče, pokud jste se do testování Wildstar nezapojili už dříve.

Nejnovější články