Valkyria Chronicles 4 vyjde v září na PC i konzole
zdroj: tisková zpráva

Valkyria Chronicles 4 vyjde v září na PC i konzole

21. 6. 2018 12:15 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Jak to provést, když chcete stvořit svůj vlastní originální příběh inspirovaný druhou světovou válkou, ale zároveň byste se rádi vyhnuli všem obviněním z neautentičnosti a neúcty ke skutečné historii? Vytvoříte si alternativní dějiny. Strategická série Valkyria Chronicles na tohle přišla už dávno a nesnaží se chabě ohánět realističností jako Battlefield 1 a V, a všichni hráči – včetně těch počítačových – se o kvalitách jejího nového dílu budou moci přesvědčit už v září. A k tomu všemu tu máme nový trailer z E3.

Valkyria Chronicles si s počítači nikdy příliš netykaly, a tak můžeme informaci, že PC verze čtyřky vyjde společně s těmi konzolovými 25. září, jednoznačně považovat za příjemné překvapení. Žádná diskriminace! Všichni dobří patrioti se můžou vrhnout do válečné vřavy pod vlajkou Atlantické federace, která mele z posledního a úpí pod drtivým útokem Východní imperiální aliance.

Naštěstí tu je ještě četa E pocházející ze Spojeného edinburského království, na jejíž mužích, ženách, psovi a tanku závisí úspěch poslední zoufalé operace Severní kříž. Vy se jich všech ujmete v taktických tahových soubojích s realtimovým střílečkovým elementem, které se velice špatně vysvětlují, ale naprosto skvěle hrají.

Chcete-li si přečíst podrobnosti o hrdinech nadcházejícího příběhu, včetně poručíka Clauda Wallace, můžu vám vřele doporučit Alešův článek, kde se dozvíte i něco o chystané sběratelské edici. V té najdete Claudův stostránkový válečný deník, což mi přijde jako vynikající předmět do sbírky. Tak tedy v září na PC, PlayStation 4, Xbox One a Switch.

zdroj: Archiv

Nejnovější články