V temném RPG Iratus: Lord of the Dead si z kusů padlých nepřátel poskládáte zombie
zdroj: tisková zpráva

V temném RPG Iratus: Lord of the Dead si z kusů padlých nepřátel poskládáte zombie

20. 2. 2019 7:45 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Iratus: Lord of the Dead je další variací úspěšného roguelike RPG Darkest Dungeon. Avšak tvůrcům se nějakým zázrakem podařilo docílit ještě temnější atmosféry, a to nejen díky grafické stylizaci, ale i příběhu, ve kterém rozhodně nehrajete za kladnou postavu.

Iratus, pán mrtvých je totiž nefalšovaný nekromant, který si sám prošel znovuzrozením a svou smrt hodlá pomstít na všem živém. Vydává se proto do boje, aby si následně z padlých rolníků, zlodějů a rytířů udělal nemrtvé přisluhovače.

Jenomže oživení celé mrtvoly není v tomto případě možné, jelikož ji předtím rozsekal na součástky. Z každého si proto vezme nějaký kousek a jejich poslepováním vytvoří mašiny na zabíjení. Pokud jste hráli Darkest Dungeon, pak vás jádro hry, tedy souboje, vůbec ničím nepřekvapí.

zdroj: Archiv

Vlevo kráčí vaše parta několika oblud, vpravo vaši nepřátelé. V tahovém sledu každý předvede, co dovede, dokud nezůstane jen jedna vítězná strana. A pokud na ní nebudete stát vy, pak si projdete novou reinkarnací a svou pomstu musíte vykonávat hezky od začátku.

Pokud v boji nezařvete, vrátíte se do svého doupěte, které můžete vylepšovat a zároveň v něm zlepšovat i sebe sama. Iratus: Lord of the Dead slibuje vyspělou umělou inteligenci nepřátel, která otestuje i zkušené stratégy. Nejprve tak učiní v early accessu, který odstartuje v květnu.

Nejnovější články