V srpnu vyjde datadisk The Fall of Oriath, který zdvojnásobí obsah Path of Exile
zdroj: tisková zpráva

V srpnu vyjde datadisk The Fall of Oriath, který zdvojnásobí obsah Path of Exile

20. 7. 2017 17:10 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Path of Exile se stále těší příjemné podpoře ze strany vývojářů z Grinding Gear Games. Přestože je hra zdarma a nenabízí pay-to-win mechanismy, Supporter balíčky se starají o dostatečné příjmy. Hra se proto dočkala mnoha updatů a pěti velkých dodatků. Nyní se blíží zatím vůbec největší datadisk The Fall of Oriath, který rozšíří původní čtyři akty o dalších šest.

Celkově se tak příběh hry natáhne na rovných deset aktů, které jsou rozdělené do dvou oddělených kampaní po pěti aktech. Z tohoto důvodu dojde k odstranění aktuálního systému obtížností (normální, krutá a nemilosrdná) a zůstane jen čistý průchod kampaní.

První čtyři akty jsou doplněny o pátý navazující akt The Fall of Oriath, který uzavře první část kampaně. Druhá pětice nových aktů (The Risng Tide, Lords and Legion, Eclipse, Reunion a Return to Oriath, více o nich zde) vás zavede na dobře známá místa, ale i do zcela nových lokací. Rozdělení kampaní má svůj důvod – ve druhé části budete narážet na následky svých činů z kampaně první.

zdroj: Archiv

Kromě pořádné porce příběhu se ve druhé části kampaně setkáte s novým systémem pantheon. Napříč pěti novými akty narazíte na celkem 12 bohů (čtyři hlavní a osm menších), jejichž poražením si osvojíte mocné schopnosti obranného charakteru. V jednu chvíli můžete být vybaveni jednou schopností hlavního boha a jednou schopností menšího boha.

Rozšíření samozřejmě nezapomíná ani na nálož nových předmětů, nepřátel, bossů, skillů a podobných nezbytností, které se (dle slov vývojářů) postarají o měsíce zábavy i v případě těch nejzkušenějších fanoušků.

Path of Exile: The Fall of Oriath vychází 4. srpna na PC. Aktuálně probíhá uzavřená beta, do které se můžete dostat s trochou štěstí zdarma nebo okamžitě po zakoupení libovolného Support balíčku.

Nejnovější články