V prvním příběhovém DLC do Metro Exodus to rozpálíte s plamenometem
zdroj: 4A Games

V prvním příběhovém DLC do Metro Exodus to rozpálíte s plamenometem

21. 8. 2019 13:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Metro Exodus vyšlo sice už v únoru a pokud tak máte dávno dohráno, můžete si znovu nasadit masku a vrátit se zpátky do tunelů. Na Gamescomu představené první příběhové DLC s názvem The Two Colones totiž rovnou vyšlo a pošle vás do novosibirských klaustrofobních tunelů.

The Two Colonels se příběhově odehrává až po událostech Metro Exodus, tudíž se na přiložený trailer raději ani nedívejte, pokud jste původní hru nedohráli. Tvůrci každopádně tvrdí, že se v DLC vrací k původní hratlenosti Metra, tedy do stísněných interiérů a směrem k lehce hororovému zážitku.

V DLC se jednak podíváte do nových lokací, ale především si vyzkoušíte novou zbraň: plamenomet. Ten vám přijde vhod, neboť v The Two Colonels mají být útoky mutantů mnohem častější a agresivnější, nemluvě o dalších hrozbách. Plamenomet tak přijde vhod, a navíc si s ním v temných tunelech i hezky posvítíte.

The Two Colonels je už k mání na všech platformách, tedy PC, PlayStation 4 a Xbox One. DLC je součástí Metro Exodus Expansion Pass a pokud ho vlastníte, můžete se těšit ještě na jedno příběhové DLC. To ponese název Sam’s Story a vyjít by mělo někdy na začátku příštího roku.

zdroj: Archiv

Nejnovější články