zdroj: Madfinger Games

V předběžném přístupu vychází česká taktická střílečka Gray Zone Warfare

30. 4. 2024 10:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Brněnské studio Madfinger Games dnes v 15 hodin vypustí do předběžného přístupu svou nejnovější hru Gray Zone Warfare. Jedná se o taktickou střílečku přiklánějící se k realismu, kterou můžete hrát sami, případně ve skupině až čtyř hráčů. Protivníky vám bude dělat až tisícovka umělou inteligencí řízených nepřátel a samozřejmě i ostatní živí hráči.

Hra se odehrává na rozloze 42 kilometrů čtverečních fiktivního ostrova Lamang inspirovaného jihovýchodní Asií. Na tuto mapu se v jednu chvíli vejde až 48 hráčů. Protivníci se vám pokusí zmařit snahy splnit na 150 různých úkolů, které budou vyprávět syrový a dospělý příběh.

Gray Zone Warfare zdroj: Madfinger Games

Protože hra bude taktickou střílečkou, počítá se s nejrůznějšími, plně upravitelnými zbraněmi, výzbrojí, medikamenty a dalšími podpůrnými prvky, které vám pomůžou přežít a přemoct nepřátele. Nemáte tu obyčejný ukazatel zdraví, ale nejrůznější skutečná zranění, na něž musíte aplikovat adekvátní metody léčení.

Hra Gray Zone Warfare bude tedy již co nevidět dostupná v předběžném přístupu, v němž může setrvat klidně několik let – záleží na zpětné vazbě hráčů a době trvání naplnění nemalých ambicí tvůrců.

Spolu s oznámením data vydání se dozvídáme, na kolik nás hra vlastně vyjde a trochu nezvykle na předběžný přístup bude na výběr hned z několika edic. Kromě standardní tu je ještě taktická, elitní a podporovatelská s cenami od zhruba 900 do 2500 korun.

Každá edice vám oproti těm nižším zajistí speciální výbavu, více herní měny, větší skříňku na vybavení a speciální uzamykatelnou schránku, která „zvýší vaši operační efektivitu“. Až odpoledne se ukáže, jak tyto mikrotransakce ovlivní celkový zážitek.

Nejnovější články